Često postavljena pitanja

Pročitajte pitanja i odgovore na najčešće postavljana pitanja naših korisnika.

ČPP - Često postavljena pitanja

Da bi vaš sajt bio vidljiv na interentu neophodno je da bude postavljen na serveru koji ima stalan pristup internetu i koji je konfigurisan i podešen za korišćenje web sajta i email usluga. Uplatom hosting usluge dobijate prostor na serveru gdje postavljate vaš sajt tako da on postaje online 24/7. Također, hosting vam omogućuje da koristite email naloge, da šaljete i primate emailove i tkd.

Prostor na serveru predstavlja veličinu prostora na harddisk-u na serveru koji je dodeljen vama naručivanjem određenog paketa.

Da, možete preći na veći paket u bilo kojem trenutku, a doplaćuje se samo razlika u cijeni aktivne pretplate.

Nakon završetka narudžbe hosting paketa, vaš hosting nalog će biti aktiviran u roku od nekoliko sekundi i možete ga testirati 15 dana potpuno besplatno. Kada primimo vašu uplatu, hosting nalog će biti produžen na uplaćeni period i/ili domen registrovan. Sve u roku od dva do max. 24 sata, a u zavisnosti od toga gdje je i u koje vrijeme izvršena uplata.

Da, svaki poručeni domen će biti registrovan sa podacima koji se unose prilikom narudžbe na našem sajtu. Lice čiji su podaci unijeti prilikom narudžbe će biti punopravni vlasnik domena.

U našem korisničkom panelu je za sve domene omogućena modifikacija Nameservera, tako da u svakom trenutku možete potpuno samostalno preusmeriti svoj domen na servere drugog provajdera.

Brzo i lagano! Dimedia KD će da izvrši cijelokupno prebacivanje sajta za vas. Ova usluga je besplatna. Dimedia KD će vam otvoriti hosting nalog i prebaciti vaš sajt. Nakon uspiješnog prebacivanja sajta, Dimedia KD će vam poslati račun za željeni hosting paket.

BRZA PODRŠKA

Live Chat

Razgovarajte sa našim stručnjacima putem chat-a.

Support Ticket

Pošaljite zahtjev putem korisničkog centra, 24/7.

Skype

Kontaktirajte nas putem Skype bilo kad i bilo gdje.

Socijalne mreže

Pristupite u kontakt sa nama putem naših socijalnih mreža.

Live Podrška